Rijschool ADD

Rijschool ADD

Voor Veilig en Zelfverzekerd Rijden

Bij Rijschool Rookie begrijpen we dat het leren autorijden voor leerlingen met ADD (Attention Deficit Disorder) extra uitdagingen met zich mee kan brengen. Onze rijschool is daarom gespecialiseerd in het bieden van rijlessen die zijn afgestemd op de unieke behoeften van leerlingen met ADD.

Rijles voor ADD

Persoonlijke Aandacht en Begrip

Onze rijinstructeurs zijn getraind om te werken met leerlingen die ADD hebben. Ze weten hoe belangrijk het is om geduldig, begripvol en flexibel te zijn. Onze aanpak is er op gericht om een rustige en gestructureerde leeromgeving te creëren waarin jij je op je gemak voelt. Hierdoor kun je je beter concentreren en ontspannen leren rijden.

 

Aanpasbare Lesmethoden

Geen Probleem bij Rijschool Rookie

Iedereen leert op een andere manier, en dat geldt zeker voor leerlingen met ADD. Daarom passen wij onze lesmethoden aan om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Onze instructeurs gebruiken verschillende technieken en hulpmiddelen om de lessen interessant en interactief te maken, waardoor je beter kunt focussen en de informatie beter kunt verwerken.

 

De beste

Service

612+

Geslaagden leerlingen

8,6

Klant beoordeling

14+

Expert rijinstructeurs

van Rookie naar

pro

Kleine Stapjes, Grote Voortgang

Rijles in Jouw tempo

We begrijpen dat het soms moeilijk kan zijn om grote hoeveelheden informatie in één keer te verwerken. Daarom verdelen we de leerstof in kleinere, behapbare onderdelen. Dit helpt je om stap voor stap vooruitgang te boeken zonder je overweldigd te voelen. Onze instructeurs zorgen ervoor dat je elke nieuwe vaardigheid goed onder de knie hebt voordat je doorgaat naar de volgende stap.

 

Duidelijke Structuur en Routine

Geschikt voor elk soort leerling

Structuur en routine zijn essentieel voor leerlingen met ADD. Onze lessen zijn daarom zo gepland dat ze een vast patroon volgen, wat helpt om voorspelbaarheid en zekerheid te bieden. We beginnen elke les met een duidelijke uitleg van wat we die dag gaan doen en sluiten af met een samenvatting van wat je hebt geleerd. Dit zorgt voor een duidelijke en consistente leerervaring.

 

Onze

Reviews

"Rijschool Rookie heeft me in één keer door mijn rijexamen geholpen! De instructeurs zijn geduldig en erg professioneel. Ik voelde me altijd op mijn gemak tijdens de lessen. Absoluut een aanrader!"

– Sarah uit Den Haag Leerling

"Wat een geweldige ervaring bij Rijschool Rookie! Dankzij hun flexibele lestijden kon ik mijn rijlessen gemakkelijk combineren met mijn drukke werkschema. De instructeurs geven echt persoonlijke aandacht en zorgen ervoor dat je je zeker voelt op de weg."

– Mark uit Zoetermeer Leerling

"Ik ben zo blij dat ik voor Rijschool Rookie heb gekozen. De lessen waren duidelijk en goed gestructureerd, en mijn instructeur gaf me veel vertrouwen. Hun theoriecursus heeft me ook geholpen om mijn theorie-examen in één keer te halen. Top rijschool!"

– Fatima uit Delft Leerling

"De spoedcursus bij Rijschool Rookie was perfect voor mij. Binnen enkele weken had ik mijn rijbewijs in handen. De intensieve lessen waren precies wat ik nodig had, en de instructeurs waren fantastisch. Bedankt voor alles!"

– Tom uit Rijswijk Leerling

Populaire 

Pakketten

Basis pakket

20 lessen pakket

950 / 20 lessen
  • 60 Minuten
  • Gratis proefles t.w.v. €45
  • Theorie ondersteuning
  • Exclusief praktijkexamen CBR

Meeste gekozen

Standaard pakket

25 lessen pakket

1.375 / 25 lessen
  • 60 Minuten
  • Gratis proefles t.w.v. €45
  • Theorie ondersteuning
  • Exclusief praktijkexamen CBR

Premium pakket

30 lessen pakket

1.799 / 30 lessen
  • 60 Minuten
  • Gratis proefles t.w.v. €45
  • Theorie ondersteuning
  • Exclusief praktijkexamen CBR

Vraag direct een proefles aan!

Bij Rijschool Rookie bieden we op maat gemaakte rijlessen voor iedereen – van beginners tot ervaren bestuurders. Of je nu ADD/ADHD hebt of faalangst ervaart, onze deskundige instructeurs staan klaar om je te helpen. Schrijf je vandaag nog in en ervaar zelf onze persoonlijke en flexibele benadering!

 

Meld je nu aan

Klaar om de weg op te gaan met zelfvertrouwen? Bij Rijschool Rookie staan wij klaar om jou te begeleiden naar jouw rijbewijs!