Over ons

Over

Rijschool Rookie

Over ons

Welkom bij Rijschool Rookie, dé rijschool voor de regio Den Haag en omliggende steden! Wij zijn trots op onze jarenlange ervaring in het begeleiden van toekomstige bestuurders naar hun rijbewijs. Bij Rijschool Rookie staat kwaliteit, persoonlijke aandacht en veiligheid voorop.

 

Onze instructeurs

Onze ervaren en geduldige instructeurs zorgen ervoor dat elke leerling op zijn of haar eigen tempo kan leren rijden. Of je nu een beginnende bestuurder bent of al enige rijervaring hebt, wij passen onze lessen aan jouw niveau en leerstijl aan. Met onze moderne lesauto’s en up-to-date kennis van de laatste verkeersregels, bereiden wij jou optimaal voor op het praktijkexamen.

 

Start vandaag

met rijlessen

Schrijf Je Vandaag Nog In!

50,49

45,50

per les

Onze

Reviews

"Rijschool Rookie heeft me in één keer door mijn rijexamen geholpen! De instructeurs zijn geduldig en erg professioneel. Ik voelde me altijd op mijn gemak tijdens de lessen. Absoluut een aanrader!"

– Sarah uit Den Haag Leerling

"Wat een geweldige ervaring bij Rijschool Rookie! Dankzij hun flexibele lestijden kon ik mijn rijlessen gemakkelijk combineren met mijn drukke werkschema. De instructeurs geven echt persoonlijke aandacht en zorgen ervoor dat je je zeker voelt op de weg."

– Mark uit Zoetermeer Leerling

"Ik ben zo blij dat ik voor Rijschool Rookie heb gekozen. De lessen waren duidelijk en goed gestructureerd, en mijn instructeur gaf me veel vertrouwen. Hun theoriecursus heeft me ook geholpen om mijn theorie-examen in één keer te halen. Top rijschool!"

– Fatima uit Delft Leerling

"De spoedcursus bij Rijschool Rookie was perfect voor mij. Binnen enkele weken had ik mijn rijbewijs in handen. De intensieve lessen waren precies wat ik nodig had, en de instructeurs waren fantastisch. Bedankt voor alles!"

– Tom uit Rijswijk Leerling

Vraag direct een proefles aan!

Bij Rijschool Rookie bieden we op maat gemaakte rijlessen voor iedereen – van beginners tot ervaren bestuurders. Of je nu ADD/ADHD hebt of faalangst ervaart, onze deskundige instructeurs staan klaar om je te helpen. Schrijf je vandaag nog in en ervaar zelf onze persoonlijke en flexibele benadering!

 

Meld je nu aan

Klaar om de weg op te gaan met zelfvertrouwen? Bij Rijschool Rookie staan wij klaar om jou te begeleiden naar jouw rijbewijs!